Nieuwsberichten

Ypey Nieuwjaarstoernooi 2019

Geplaatst op: 10 januari 2019

Ypey Nieuwjaarstoernooi

Zaterdag 5 januari jl werden er bij VV Noordbergum traditiegetrouw de  Ypey Nieuwjaarstoernooi gehouden. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement waarin de inwoners van Noordbergum en omstreken het tegen elkaar opnemen op gebied van verschillende sporten/spelletjes. Het was een zeer geslaagde dag waaraan ongeveer 55 deelnemers er een sportieve wedstrijd van maakten. Er waren verschillende onderdelen;

  • Sjoelen
  • Darten
  • Badminton
  • Tafeltennis

De deelnemers mochten zelf beslissen of ze met één of meerdere onderdelen meededen. Voor elk onderdeel kwam er na het spelen van de finales een winnaar uit in de beide categorieën (dames & heren). Er waren in totaal 3 bekers per onderdeel te winnen voor zowel de heren als de dames.

De vrijwilligers achter de bar zorgden goed voor de deelnemers, zo was er soep, broodjes en snacks verkrijgbaar. Alle sponsors die het mede mogelijk maakten dat dit leuke evenement weer plaats kon vinden hartstikke bedankt voor jullie steun ! Iedereen verder bedankt die geholpen hebben met het klaarzetten van de spelletjes en het in goede banen leiden van de Ypey Winterspelen. Tot volgend jaar !!

 

Winnaar overall Heren                  Harm van Dekken

Winnaar overall Dames                Aaltsje Sikkema (Janny)

Winnaar overall 50+                       Kees de Vries

Alle foto’s die gemaakt zijn op deze dag door Lykele Westerhof staan op de site ( onder Fotos / Ypey Nieuwjaarstoernooi 2019). Bedankt Lykele !!

 

< Nieuwsoverzicht